Levering

Een bestelling wordt binnen circa 24 uur verzonden. Het is de bedoeling om vandaag de volgende werkdag in huis te bestellen. Mocht u uw bestelling niet binnen 2 werkdagen hebben ontvangen, neem dan direct contact met ons op.
De bestellingen worden bezorgd door DHL. Mocht uw bestelling vertraging oplopen, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. We starten een onderzoek en doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Dit staat maximaal 8 werkdagen toe. Wij vinden dat dit nooit ten koste mag gaan van de klant. Dit betekent dat u het bedrag terug krijgt als er geen uitsluitsel over het pakket kan worden gegeven.

Verzendkosten: Onze verzendkosten bedragen € 4,99.
Gratis verzending vanaf € 70,00

Retours

Het kan zijn dat u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de artikelen retourneren.
Lees hieronder hoe je de bestelling kunt retourneren.
Controleer eerst of je bestelling in aanmerking komt voor retournering.retourneer het binnen 8 dagen. Het artikel dient binnen 8 dagen na verzending in goede orde in onze winkel te zijn ontvangen. Hierna vervalt het recht op restitutie van de bestelling.
De artikelen moeten ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Alle kaartjes moeten ook aan het artikel zijn bevestigd.Accessoires kunnen wegens hygiëne niet worden geretourneerd. Retourneer je nog steeds een bestelling? Dan ontvang je de bestelling retour en worden de verzendkosten in rekening gebracht (4,99).
De retourkosten zijn voor de klant tenzij anders overeengekomen met een van onze medewerkers. Wanneer een complete bestelling wordt geretourneerd, vervallen de verzendkosten die gemaakt zijn bij het plaatsen van de bestelling, € 4,99. Het retourbewijs dient u te allen tijde te bewaren (ontvangstbewijs met track en trace). Komt uw pakket niet op onze locatie aan, dan is dat helaas niet onze verantwoordelijkheid. U moet ook een restitutie- / retourformulier invullen dat wordt verstrekt na het verzoek om retournering / restitutie.

Afgeprijsde artikelen of artikelen uit onze sale-sectie kunnen worden geretourneerd.
Wij betalen het krediet binnen 5 werkdagen terug (houd ook rekening met de verwerkingstijd van een bank). Wij storten het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is.

Retouradres :
Ma Cherie
NOORDMOLENSTRAAT 79A
3035RH ROTTERDAM

Pakketten die naar een servicepunt worden gestuurd, kunnen door ons niet worden afgehaald. Retourzendingen kunnen alleen worden gedaan naar het door ons opgegeven retouradres.
Pakketten mogen ook in de winkel worden geretourneerd.


Garantie

Wij geven geen enkele garantie op enige vorm van bedrukking of omslag van een artikel. (Steentjes, studs, kralen, franjes of zelfklevende letters, etc.)
Op accessoires artikelen geven wij geen garantie.
Op gespen, ritsen, knopen of enige vorm van sluiting geven wij geen garantie.
Wij garanderen geen losse draden (afwerkgaren)
Aan kleding trekken valt niet onder de garantie.
Wij garanderen geen lussen / haakjes en pluisjes op gehaakte (wollen) truien en vesten.
Na ontvangst van de bestelling dient u de artikelen binnen 24 uur op defecten te controleren. Als je een defect hebt gevonden, stuur ons dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een e-mail met je ordernummer en foto’s van het defect.
Klachten U moet een fabrieksfout of enig ander defect binnen 24 uur per e-mail aan ons melden. Als u dit op een later tijdstip meldt, is er helaas geen reden voor enige vorm van compensatie.
Verzendkosten worden alleen in overleg vergoed, bijvoorbeeld bij afhaalverzoek. Als er op eigen initiatief iets wordt geretourneerd zonder overleg met Ma Cherie Rotterdam, worden verzendkosten niet vergoed.
Onder de wettelijke bepalingen geldt tevens dat de klant een herroepingsrecht heeft volgens de wettelijke norm van 14 dagen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Tel: 0031684202826
E-mail: admin@macherie010.com